ما در این بخش قصد داریم در مورد خصوصیات ، محاسن و معایب انواع روکشهای چسبانده شده روی MDF بپردازیم ولی به جهت اهمیت چگالی MDF ( وزن یک MDF ) که یکی از مهمترین خصوصیات MDF محسوب میشود توضیحات مختصری را جهت اطلاع بیان کنیم.
وزن و میزان فشردگی یک MDF
وزن یک MDF ارتباط مستقیمی با میزان فشردگی آن MDF دارد به عبارت دیگر در تولید یک MDF هر چه الیاف بیشتری ( از جمله این الیاف ها میتوان ساقه برنج ، نیشکر ، ساقه غلات ، کاغذهای غیر قابل استفاده را نام برد ) را روی هم پرس کنند یک MDF با فشردگی و استحکام بالا و درنتیجه وزن بیشتری تولید میشود.
با توجه به مطلب بالا این نکته قابل برداشت است که در صورتی که فشردگی یک MDF در حد استاندارد باشد آن MDF از استحکام خوبی برخوردار است و به راحتی قابل شکستن نیست و اتصالات محکمتر درون MDF بسته میشوند و PVC لبه های کار محکمتر روی آن نصب میگردد.
در کل وزن یک MDF به ابعاد 183*366 سانتیمتر به طور میانگین برابر 80 کیلو گرم است که البته در بازار MDF با وزن و فشردگی کمتری یافت میشود که افراد سودجو از آن در ساخت کابینتهای ارزان قیمت استفاده میکنند.
خصوصیات انواع روکشها پرس شده روی MDF
در چند سال اخیر با پیشرفت تکنولوژی در اروپا تحول بزرگی در تولید MDF به وجود آمده است ساخت MDF با روکشهای فوق العاده خاص و دارای الگوهای برجسته و بافتهای قابل لمس که بیشتر از عناصر طبیعی ( چوب ، سنگ ، چرم و ... ) الهام گرفته اند که بسیار به واقعیت نزدیک هستند.
امروزه MDF ها در کلاسهای متعددی تولید میشوند ( براق ، مات ، برجسته ، فوق برجسته ) که هر یک از این MDF ها دارای ویژگی های خاصی هستند که این ویژگی ها سبب خاص و ممتاز شدن در عرصه کاربردی در دکوراسیونهای داخلی شده اند
حال در زیر به توضیح و بررسی خصوصیات ، محاسن و معایب انواع روکشهای پرس شده روی MDF میپردازیم.